HTML

BlogoLó

Misztifikációmentes lovazás varázslás nélkül, realisztikusan

Friss topikok

Címkék

A suttogás határa...

2014.09.06. 20:10 Mézner Ferenc

Már régebben eszembe jutott a következő szösszenet. Kizárólagosan, szinte mindig minden probléma megoldása nyergelős, hátalós vagy épp sétálós :D lóra van kitalálva. Még Suttogót (főleg magyart) sosem hallottam- láttam, sem bemutatón sem egyéb só műsorban vagy kurzuson vagy úgy egyébként, hogy....hogy......hooooooogy.....hoooooooooogy.....FOGATlovat suttogott volna, vagy annak problémáit oldotta volna meg, úgy, hogy a fogathajtónak építő-tudás átadó tanácsot adott volna. Nem is olvastam róla mert egyáltalán nincs "fogat suttogó".  Azok nem lovak? Nincsenek problémák a fogatban? A fogatló nem ló? Tepsibe velük? Lenézzük Őket vagy mi a szösz??? Még azt sem nagyon hallottam, hogy egy fogathajtó lókínzó, lógyilkos. Ezek a titulusok csak a nyergelős lovasok privilégiuma. Mintegy  kiváltsága. A hajtók úgy általában láthatatlanok.... mondjuk, oké egy suttogó tudása sehol nincs egy fogathajtóéhoz képest és ezzel tisztában is vannak. Azért négy lovat összehangolni mégis csak több mint egynél paskolni a talajt, hogy maradjak a négyesnél. :) Szóval érdekes, hogy a suttogásnak a fogathajtás a határa odáig "terjed".

https://www.facebook.com/pages/Mystfreehorse-Misztifik%C3%A1ci%C3%B3-n%C3%A9lk%C3%BCl/1414338868842271?focus_composer=true&ref=hl

 

Logo2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mystfreehorse.blog.hu/api/trackback/id/tr666675819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása