HTML

BlogoLó

Misztifikációmentes lovazás varázslás nélkül, realisztikusan

Friss topikok

Címkék

A delejezés....

2014.08.19. 21:26 Mézner Ferenc

Elég sokat hallok, látok és beszéltem olyan lovagolni, lovazni szerető emberekkel akiknek megkeserítik/tették a lóval, lóhoz való való kialakuló vagy már gyakorló kapcsolatát. Kik is lesznek vagy voltak az "áldozatok" ?  Minden esetben akik bizonytalanok önmagukban, esetleg segítség-segítő/edző nélküliek, vagy valamelyik lovas ágból kiábrándultak szintén segítség hiányában. Ők szinte magukba szívják azt a delejt, amit a  "naturális * " lovas delejező mester eléjük tár. Azért naturális, mert ebben a lovazós ágban lehetett hallani és látni sok mindent. Persze mindenhol megtalálhatóak a delejezők, sokan lukra futnak ezért, hála a lovasoktatók hazai "képzési" módszerének. A végeredmény egy kiábrándult, szinte senkiben sem bízó, és mindenkit "lehúzó delejezőnek" vélt ember lesz akit nagyon nehéz meggyőzni arról, hogy ez/ők csak egy kis része a lovas okítóknak. Szóval nehéz a bizalmat újra kivívni. Mint a lovaknál, habár velük talán hamarabb szót ért az ember. :) Ezért jött létre a misztifikációt nélkülöző érthetően, a lovazást hétköznapi nyelvre fordító....lovazás. Azért lett lovazás, mert ebbe a szóba minden belefér ami lóval kapcsolatos. Röviden ennyi lenne. :D

* naturális. Itt értem azokat, akik így nevezik magukat ok nélkül és próbálják/próbálták aláásni a többi lovas szakágat, (főként az ugró, military) a minél több "kuncsaft" reményében.

Sokszor mondom, írom, hogy vannak a tényleges tudással rendelkező nem "lehúzó"(pénzileg) Natural- horsmenek vagy annak látszó lovasok. Legyenek Ők westernben, lovasíjászatban vagy csak sima lovazásban lévő kivételek, szakágtól függetlenek akiket ismerek vagy személyesen, vagy látásból, hallomásból.

Elindult a Mystfreehorse - Misztifikáció nélkül közösségi oldal.

Aki úgy érzi, hogy szeretne csatlakozni a Mystfreehorse - Misztifikáció nélkül közösségi oldalhoz azt szívesen veszem és örülök neki. Az oldal célja, hogy segítsük egymást, természetesen misztifikációmentesen :) .

Link:

https://www.facebook.com/pages/Mystfreehorse-Misztifik%C3%A1ci%C3%B3-n%C3%A9lk%C3%BCl/1414338868842271?fref=ts

Logo2.jpg

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mystfreehorse.blog.hu/api/trackback/id/tr186618101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása