HTML

BlogoLó

Misztifikációmentes lovazás varázslás nélkül, realisztikusan

Friss topikok

Címkék

'014 VB megnyitó Pannóniában

2014.08.24. 14:21 Mézner Ferenc

Tegnap este láttam a V.B. megnyitóját..... hát....eléggé ütősre sikeredett, mondhatni fenomenális volt. Az a "fénymozi" vagy mi, "fénygrafika" fénytechnika, amit a lovas pályára rittyentettek, hát nem a magyar valóság. Jó volt a lovas bemutató is. Volt Cadre Noir, lovas labda . A lovaslabda résztvevői fiúk-lányok, úgy mentek mint a harcos kozákok. Lorenzo is kijött a tengerből a lovaival. Nagyon nagyon röviden ennyi. Közben eszembe jutott mi is lenne hazánkban most, ha itt lenne VB. Mert ahogy hallom, 2028-ban olimpiával kacérkodik az ország.

'014 VB- megnyitó. Hazánkban. (látomás)

A háromnegyed  állapotban készen lévő Nemzeti Lovardát, és benne a 3 órás ünnepi megnyitót, beszéddel adja át  a Miniszterelnök. Két és háromnegyed órán keresztül ecsetelte a liberálbolsevikok állandó akna munkáját a lovarda és a nemzet ellen De mindezt semlegesítette a forradalmi bizottság. A megnyitó beszéd végére megérkezett Haya Princess kicsit ziláltan aki sajnálatát fejezte ki, hogy dugóba került és alig tudott belépni a kapun, mert a tüntetők egy hangos csoportja nem akarta beengedni, azt skandálva, hogy : zsidók, haza !- A megnyitó fényét erősítette Kovács II. Béla (megyei IV. oszt. balbekk), aki a hatalmas diszkófény világítást kezelte, ezáltal szép színek omlottak a lovas pályára miközben folyt a lovas bemutató. Csikósok, népies fogatok, magyar lófajták és a foci csapatok felvonulása után a legnagyobb szabad-idomító Showman lépett fel solymász bemutatót tartva nagy siker közepette egy lóval  és két sasnak átmaszkírozott varjúval. Miután vége lett az ünnepségnek, a lovasok elfoglalták a személyzet által szépen elgereblyézett pályát, ahol vagy 30 db 50cm-es karók leütésével jelezték a gödrök helyét. Sajnos a pályát még nem sikerült megújítani, ahogy az istálló is némi kívánnivalót hagy maga után. Beázik, ha esik az eső viszont a lovakat emiatt nem kell lemosni. Meg egyébként is nyár van még.  A máskor minden időt megmondó meteorológusok nem mernek előre jóslásba bocsátkozni, hogy lesz e eső vagy nem. Bevált ez a módszer a tűzijátéknál is. Kihirdették a versenyek színhelyét is. Az ugró a Nemzeti lovarda helyszíne. Military: Díjlovaglás- N.Lovarda., terep-Kaposvár, ugró-Debrecen-Nagyerdei stadion. Fogat: díjhajtás- Vecsés, maraton-Fábiánsebestyén. akadályhajtás- Izsák.Közben kihirdetik, hogy külön futball meccset rendeznek a megújult üllői úti stadionban, ahol nagy szeretettel várják a lovas V.B. nézőit mert Kisbuzogány és a Feyenord játszik. Élőben ! Zárásként a lovasszövetség elnöke megajándékozza  Haya Princesst egy cba szalaggal átkötött "várkapitány" kenyérrel.

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Mystfreehorse-Misztifik%C3%A1ci%C3%B3-n%C3%A9lk%C3%BCl/1414338868842271?ref=hl

blog1.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mystfreehorse.blog.hu/api/trackback/id/tr386630887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása